V restauraci Helios nabízíme speciality jak české tak i zahraniční kuchyně výběrem z jídelního lístku nebo formou polopenzí.
Při tvorbě menu klademe hlavní důraz na čerstvost, kvalitu a v neposlední řadě sezónnost surovin. Důsledným dodržováním moderních technologických postupů se Vám snažíme zajistit co nejlepší kulinářský zážitek.
Tým profesionálních kuchařů s dlouholetou praxí doplňuje naše milá a usměvavá obsluha, která Vám vždy ráda pomůže při výběru jídel a nápojů, nebo jen zpříjemní den vlídným slovem.
Celý tým restaurace Helios pod vedením šéfkuchaře Romana Kenise se těší na Vaši návštěvu.
Celková kapacita restaurace je 100 míst.
Restauraci lze rozdělit na tři samostatné části pro větší i menší oslavy, svatby či firemní akce.
Restaurace je k dispozici nejen hotelovým hostům, ale i široké veřejnosti.
Součástí restaurace je také samostatný salónek a dětský koutek.
Ochrana osobních údajů | Regionální slevové karty | Ubytovací řád | Pro děti | Restaurace Helios | Baby-sitting | Partneři | Informace na pokojích hotel Helios | Informace na pokojích hotel TOČ | Tipy na výlet
Hotel Helios s.r.o. 2009-2023 všechna práva vyhrazena | Změnit nastavení cookies